Otto Barić: Modrića je nemoguće uspoređivati s igračima iz prošlosti i zato ne mogu reći da je najbolji

Foto: fah

Otto Barić smatra da je Real Madrid potpuno zasluženo osvojio 12. naslov prvaka Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prije utakmice bio sam na 50-50 između Juventusa i njih. Međutim, Real je u drugom poluvremenu pokazao još nešto više, što nisam očekivao. Igraju modernije”, kaže Barić za Sportske novosti.

Progovorio je i o Luki Modriću.

“On je izvanredan igrač, bez dvojbe jedan od najvažnijih igrača madridskoga kluba. On je to pokazao na terenu, puno je donio Realu i pridonio da mu momčad bude takva kakva jest. Velika čestitka Modriću za sve što je napravio, za ono kako igra, naravno i za njegovu utakmicu u finalu. Njegova je igra moderna, puno se kreće, zatvara prostor, puno oduzima lopte i presijeca suparničke akcije, a i u završnici je uvijek tu negdje. Ona akcija u kojoj je asistirao Ronaldu bila je plus na njegovu dobru igru u Cardiffu”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“U zadnje vrijeme se piše i da je Modrić najbolji hrvatski vezni igrač uopće, no moram reći da je bilo puno dobrih hrvatskih igrača koji su u posljednjih pedesetak godina bili vrhunski. Modrića smatram jako dobrim, izvrsnim igračem, vrlo je važan dio Realove momčadi, ali ne mogu reći da je najbolji. Jer, gotovo je nemoguće nekog vrsnog igrača koji je igrao pred 10-20 godina uspoređivati s njim”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.