Mamiću važnija prvenstvena od Kup utakmice protiv Hajduka

Sportski direktor i trener Dinama Zoran Mamić izjavio je u subotu da mu je važnija sutrašnja prvenstvena utakmica protiv Hajduka u Splitu nego ona u polufinalu hratskog Kupa u kojoj su u srijedu na Poljudu pobijedili Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Čeka nas drugi dio splitske epizode i kao što sam već rekao i prije Kup utakmice ova utakmica je za mene važnija. Želimo prikazati dobru igru, ponoviti srijedu i uzeti tri boda”, kazao je trener Modrih i naglasio da njegova momčad može više od onoga što su pružili u srijedu.

“Dinamo je taj koji, uz sav respekt prema svima, u Hrvatskoj odlučuje. Ako budemo na nivou prvog poluvremena onda će njima opet biti vrlo teško”, smatra Mamić koji se osvrnuo i na nedisciplinu Juniora Fernandesa zbog koje je prebačen u drugu momčad u kojoj će, kako je rekao, “ostati dok ne zasluži drugačije”.

“Klub se pokazao izuzetno korektnim i fair kada smo ga kupili dok je bio ozlijeđen što ne bi napravilo puno klubova, ali isto tako treba priznati da je on to zaslužio i donio nam puno toga dobroga u domaćim natjecanjima i Ligi prvaka. Ipak, on ima specifičan mentalitet s kojim se borimo, ali nekada se jednostavno dođe do zida i mora se reagirati na ovakav način”, rekao je Mamić i naglasio da Junior neće konkurirati za sutrašnji ogled protiv Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imamo puno kvalitetnih igrača i ne sumnjam da će ga oni koji će igrati odlično zamijeniti. Brekalo normalno trenira i konkurira za utakmicu”, zaključio je trener Dinama koji je nakon konferencije za novinare održao s prvotimcima Dinama posljednji trening prije puta u Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.