Manchester United dočekuje Atalantu, Ronaldo: Nema isprike!

Foto: fah

Srijeda donosi novih osam ogleda trećeg kola Lige prvaka. U izravnom prijenosu na Drugom programu HTV-a i našem portalu od 21 sat možete pratiti dvoboj s Old Trafforda na kojem Manchester United dočekuje Atalantu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad za koju igra naš Mario Pašalić na vrhu skupine ima četiri boda, Crveni Vragovi upisali su poraz od Young Boysa i pobjedu protiv Villarreala.

Cristiano Ronaldo i suigrači ne igraju u dobroj formi i imaju samo jednu pobjedu u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima, u subotu su u dvoboju 8. kola Premier lige izgubili od Leicester Cityja s 2:4, te je pred momčad Olea Gunnara Solskjaera stavljen imperativ pobjede.

– Impresioniran sam Atalantom. Načinom na koji igraju, na koji razvijaju igrače, rezultatima koje imaju. Momčad su koja vam može stvoriti puno problema, rekao je Solskjaer, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Naše vrijeme dolazi! Moramo pokazati od čega smo sazdani, a Liga prvaka savršeno je natjecanje za dokazivanje svijetu. Nema isprike! Idemo!, poručio je Ronaldo putem Instagram profila.

U ranijem terminu od 18.45 sastaju se u skupini G Lige prvaka Red Bull Salzburg i Wolfsburg.

Austrijski prvak je povukao svog igrača Roka Šimića s posudbe iz austrijskog drugoligaša Lieferinga gdje je hrvatski napadač prvi strijelac i sa sedam pogodaka treći strijelac lige. Šimić će prvi put u karijeri konkurirati za neku utakmicu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Red Bull Salzburg je nakon dva kola vodeći na ljestvici te skupine s četiri boda.

Utakmice 3. kola grupne faze nogometne Lige prvaka: Barcelona – Dinamo Kijev, Salzburg – Wolfsburg (18.45), Benfica – Bayern, Chelsea – Malmö, Lille – Sevilla, Manchester Utd – Atalanta, Young Boys – Villarreal, Zenit – Juventus (21 sat)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.