Mandalinić: Navijači su nas pogurnuli kad je trebalo, ali malo smo i mi igrači zeznuli, je’l da?

Foto: fah

Hrvatska je teže od očekivanog došla do nova dva boda. Atmosfera je bila nešto tiša jer Arena Zagreb nije bila puna, ali nije sve do publike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa malo smo i mi igrači zeznuli, je’l da? Svi su računali da ćemo dobiti Švedsku i da ćemo prvu utakmicu igrati u subotu, a mi smo igrali danas. Čuo sam da je subota rasprodana tako da ne sumnjam da će podrška biti prava. Bila je i danas, navijači su nas pogurnuli kad je trebalo”, rekao je Stipe Mandalinić.

“Najvažnije je da ćemo se sutra probuditi i vidjeti da imamo nova dva boda. To je najbitnije. Problem je bio što se nismo prije odvojili i smiriti utakmicu. Stalno smo im davali šansu da se vrate, ali na kraju je dobro ispalo. Uoči Norveške nam opomena mora biti Švedska. To su skandinavske ekipe koje kažnjavaju svaku tvoju pogrešku. Moramo biti puno strpljiviji, ne puštati im polukontre i kontre i mislim da obranom 6-0 imamo šansu”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.