Manuel Neuer: ‘Očito smo preopušteni i igramo s previše samopouzdanja, a to nije Bayern’

Foto: fah

Bayern je odigrao samo 2:2 u gostima kod Augsburga. Gol su prilimili već u 1. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice govorio je Manuel Neuer.

“Nismo planirali imati samo četiri pobjede iz osam utakmica. Dovoljo govori činjenica da smo primili gol u prvim i zadnjim sekundama utakmice. Nismo mi ahati i arogantni, ali očito smo preopušteni i igramo s previše samopouzdanja, a to nije Bayern”, rekao je Bayernov kapetan.

Niki Kovaču najviše je smetalo što su dva gola primljena iz jedine dvije prilike ,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zaspali smo samo dvaput i protivnik je kaznio obje te greške. Ne smije nam se dogoditi da primio takav rani gol, a sami smo si krivi što nismo ubili utakmicu”, poručio je.

Bayern u utorak gostuje u Pireju kod Olympiakosa u Ligi prvaka, a u subotu dočekuje Union Berlin u prvenstvu. Zatim gostuje kod Bochuma u kupu, a onda gostuje u Frankfurtu u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.