Zinedine Zidane nakon iznenađujućeg poraza: ‘Problem je i taj što se u Realu svaka tri dana nekome moraš dokazivati’

Foto: fah

Real je izgubio u gostima od Mallorce 1:0 i tako prepustio vrh Barceloni. Utakmica je bila loša, a igrana je bez Asensija, Balea, Carvajala, Kroosa, Modrića, Lucasa Vazqueza i Nacha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“To jest problem, ali ne smije nam biti isprika. Ovdje ima dovoljno kvalitetnih igrača da se odigra dobra utakmica. Nisam zabrinut. Problem je i taj što se u Realu svaka tri dana nekome moraš dokazivati. Kad primiš rani gol i ne iskoristiš svoje prilike, stvari se zakompliciraju. Idemo dalje”, rekao je Zinedine Zidane.

Iduća prilika za Real je u utorak kad gostuje kod Galatasaraya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.