Neuer ponovno o napadima zbog Thompsonove pjesme Lijepa li si: ‘Baš me briga što drugi pričaju, uživao sam u odmoru’

Foto: snimka zaslona, Thompson/Facebook Fotomontaža: narod.hr

Legendarni golman Bayerna i njemačke reprezentacije, Manuel Neuer, kako smo već pisali, našao se na skandaloznom udaru njemačkog Bilda te dijela njemačkih, ali i hrvatskih medija, zbog pjevanja jedne od najljepših hrvatskih domoljubnih pjesama ”Lijepa li si” hrvatskog branitelja i popularnog hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manuel Neuer ponovo se oglasio o ovoj prekrasnoj domoljubnoj pjesmi te je poslao i jasnu pouku.  I dok bosansko – hercegovački mediji pišu kako pjesma ”Lijepa li si” veliča Herceg – Bosnu koju, kako tvrde, ”su Hrvati htjeli pripojiti Hrvatskoj”, a što, dakako, nije istina, budući da je Herceg Bosna bila prva crta obrane BiH u vrijeme dok je Alija Izetbegović izjavljivao kako ”to nije njihov rat”, Neuer previše ne brine zbog medijskog linča i ne kaje se. A zašto i bi?

“Ne govorim hrvatski jezik, tako da nisam ni znao što pjevam ni od kojeg pjevača“, napisao je u prvi mah Neuer, nekoliko dana kasnije je ponovno poslao poruku:

“Baš me briga što drugi pričaju. Uživao sam u odmoru”, poručio je Neuer te je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon što sam se vratio nitko nije ni riječ rekao o tome, samo su mahali glavom”, istaknuo je golman Bayerna i njemačke reprezentacije. Inače, Neuer često ljetuje u našoj zemlji, gdje mu je, kako kaže, prekrasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.