Marca bez milosti prema Pjaniću: ‘Još jedan katastrofalan dan’

Foto: fah

Nogometaši Barcelone u jednoj neizvjesnoj utakmici svladali su u gostima Betis 3:2. Ovom pobjedom Barcelona je nastavila utrku za naslv prvaka, uz, dakako, konstataciju da je ipak Atletico Madrid u velikoj prednosti. Za Barcelonu je igrao i bosansko – hercegovački nogometaš Miralem Pjanić, a koji je zamijenjen u drugom poluvremenu. Nije briljirao, blago rečeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se nakon dugo vremena našao u prvom sastavu prema svemu sudeći priliku nije iskoristio, tako misli i ugledna, ali Realu bliska, Marca.

”Još jedan katastrofalan dan za bosansko-hercegovačkog igrača. Problem je što to više nije novost. Kad ima loptu više ne očekujete da će se dogoditi nešto dobro. Što bi s ovim čovjekom…”, navodi se u komentaru Marce.

Čitatelji Marce dali su do sada najveći broj negativnih ocjena upravo Pjaniću, čak preko 4000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, može se zaključiti kako bosansko – hercegovački nogometaš ne prolazi baš kroz najbolje razdoblje u karijeri, njegova avantura u Španjolskoj ne ide prema planu. Pitanje je zapravo koliko će ostati u Kataloniji i hoće li uopće više dobiti pravu priliku.

Barcelonu u predstojećem razdoblju očekuje težak i gust raspored te će Pjanić vrlo vjerojatno imati još poneku priliku, no hoće li to biti u kontinuitetu, a što je igraču u krizi najbitnije? Španjolski mediji nisu uvjereni kako je dolazak Pjanića bio najbolji potez katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.