Marca lobira za Modrića: ‘Real bi pogriješio kad bi ga pustio iduće godine’

epa08102597 Real Madrid's midfielder Luka Modric (R) celebrates with his teammates after scoring the 0-3 during the Spanish LaLiga soccer match between Getafe SAD and Real Madrid CF at Coliseum Alfonso Perez in Getafe, Madrid, Spain, 04 January 2020. EPA/RODRIGO JIMENEZ

Iako je znao kritizirati Luku Modrića, najčitaniji španjolski list Marca donosi lobiranje da Real ponudi novi ugovor Luki Modriću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nakon gola kojim je potvrdio pobjedu Reala na Camp Nouu (3:1) u subotnjem El Clasicu, predsjednik Florentino Perez mu je na ulazu u klupski avion koji je Real vozio iz Barcelone u Madrid predao Realov dres s brojem 350, što je broj njegovih nastupa za Real. Na toj je utakmici pokazao koliko vrijedi Realu i pokazao što je sposoban ako klub čuva i dozira svoju desetku. Jednostavno, ne postoji igrač kao što je Modrić i Real bi pogriješio da ga pusti u lipnju iduće godine, kada mu završava ugovor”, poručuje Marca.

Čak su promijenili ime najvećeg – Real Modrić umjesto Real Madrid.

“Modrić je iznimno profitabilan igrač Zidaneu, kojem neprestano pokazuje svoju veliku vrijednost, talent i kvalitetu, koje su mu prije samo dvije godine donijele Zlatnu loptu. U normalnim okolnostima obje strane bi se našle puno prije kraja sezone i potpisale novi ugovor. Ipak, Modriću je 35 godina i svjestan je da će mu idući ugovor, u Madridu ili u drugom klubu, biti posljednji. On se nada da će ga potpisati za Real”, zaključuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.