Marca: Modrić ima poseban plan za ostanak u Realu

modrić marca
Foto: Twitter

Marca analizirala dragocjenost Luke Modrića za Real Madrid, ponovno podsjetivši na njegove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“On je istinski Real Madrid”, navodi se.

“Klupska politika je produljivanje za godinu dana, no Modrić ne mari previše za to. Štoviše, u ovom trenutku njega motivira to što mora sjesti s Madridom za stol i nastaviti poboljšavati vezu koja nadilazi ono na terenu. Modrić je istinski Real Madrid”, pišu.

“Luka puni baterije da bi nastavio biti igrač odluke u mjesecima koji slijede. Nije uobičajeno da veznjak s toliko godina blista, on je iznimka, on nosi broj 10 na leđima u Real Madridu u dobi u kojoj su Xavi i Iniesta, briljantni veznjaci, već bili u slabijim ligama”, podsjeća Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njegova je vizija bolja, bolje se kreće i danas je najelegantniji igrač između dva šesnaesterca. Sad se priprema da bi takav bio i u drugom dijelu sezone, to je njegov poseban plan. Modrićev plan”, zaključuje se u tekstu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.