Marca Modrićevu asistenciju opisuje kao jednu od najgorih u njegovoj karijeri

epa09494380 Real Madrid's midfielder Luka Modric (2-R) in action against FC Sheriff Tiraspol's defender Cristiano da Silva (R) during the UEFA Champions League group D soccer match between Real Madrid and FC Sheriff Tiraspol at Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, 28 September 2021. EPA/JUANJO MARTIN

Real Madrid je pobijedio Athletic Bilbao 1:0 u zaostaloj utakmici 9. kola španjolskog prvenstva. Jedini gol na susretu postigao je Karim Benzema, koji je iskoristio loptu koja je stigla od Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Marca taj Modrićev šut opisuje kao jedan od najgorih u njegovoj karijeri. . Asensio je pucao s ruba kaznenog prostora, Unai Simon je obranio, a lopta se odbila do Modrića, ali loše je zahvatio loptu, koja je, umjesto prema mreži, otišla prema Benzemi, i na kraju završila u nebranjenoj mreži.

“Unai Simon je sjajnom obranom odbio loptu nakon jakog udarca Asensija, a odbijanac je postao Modrićev najbolji prijatelj. Modrić, u izglednoj poziciji da postigne gol, imao je jedan od najgorih šuteva svoje karijere. Sreća uvijek prati dobitnika Zlatne lopte kad dodaje i njegov se udarac pretvorio u šansu, koju Benzema nije propustio”, piše Marca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.