Marcelo Brozović dopustio da ga se isprovocira: Evo kako je navijaču Intera odgovorio na uvredu

Foto: Instagram

Hrvatski reprezentativac, Marcelo Brozović, navodno ima brojne ponude iz drugih klubova te nije nemoguće da nakon pet i pol godina napusti Inter.  Neki navijači milanskog kluba teško se mire s činjenicom da je situacija neizvjesna glede jednog od ponajboljih nogometaša. Zbog toga je jedan navijač Intera na Instagramu, ispod slike na kojoj se Brozović odmara s obitelji, napisao: “Sretni blagdani poluigraču, nadam se da je tvoja budućnost daleko od Intera.” Brozović je samo kratko odgovorio: “Nadam se.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

View this post on Instagram

 

🙏❤️

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Super]Kralj[tata]BroZ (@marcelo_brozovic) on

Ovim odgovorom na uvredu Brozović je zapravo pokrenuo lavinu. Neki od njih su zatražili od kluba da se hrvatskog igrača kazni zbog takvog ponašanja. Očito je Marcelo dopustio da ga se isprovocira, a to si profesionalac ne bi smio dopustiti, posebno ne ako igra u dresu jednog od najboljih talijanskih klubova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.