Marcini hvalospjevi za Modrića: ‘Može davati upute svim veznim igračima o tome kako trebaju igrati i stajati na terenu’

epa09164127 Madrid's Luka Modric (R) vies for the ball against Chelsea's Mason Mount (L) during the UEFA Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid CF and Chelsea FC at Alfredo Di Stefano stadium in Madrid, Spain, 27 April 2021. EPA/JuanJo Martin

Luka Modrić nakon utakmice u četvrtak ponovno je natjerao urednike španjolskog sportskog dnevnika Marca na pohvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njegovi su nastupi savršeni kroz cijelu sezonu, a takvo mu je i razumjevanje s mladim igračima što se točno vidjelo kod prvog gola i asistencije Gutierreza. Odigrao je 46 od Realovih 50 utakmica u sezoni, samo vratar Courtois ima više nastupa od njega. Zabio je četvrti ligaški gol ove sezone, ima ih pet u svim natjecanjima, a i to su mu rekordne brojke po sezoni otkako je došao u Madrid”, piše u tekstu kojeg je napisao novinar Jose Luis Calderon.

“Očekivalo se na početku sezone da će Realova desetka biti u nešto sporednijoj ulozi nego inače, ali on sada igra kao nikada prije. Zaradio je produljenje ugovora i od tada je jedan od najvažnijih protagonista…”, dodaje se.

“Vratili su u klub norveškog mladića Odegaarda, ali on pored Modrića nema šanse zaigrati. Zidane je Hrvatu dao beskrajno povjerenje koje je ovaj i opravdavao. Odegaard je morao otići već u siječnu kada je vidio da nema šanse… Modrić? Propustio je samo dvije utakmice ove cijele sezone zbog ozlijeda, kratko ga nije bilo u prosincu i travnju, ali igra sjajno. Protiv Granade je rastao kroz utakmicu i nakon zabijenog gola. Taj je susret zapravo bio “knjiga upustava” svim veznim igračima o tome kako trebaju igrati i stajati na terenu”, zaključio je novinar Calderon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.