Marin Brbić ostao bez prvog suradnika – Lukše Jakobušića

Foto: fah

Lukša Jakobušić podnio je ostavku na mjesto dopredsjednika HNK Hajduk koju je prihvatio predsjednik Uprave Marin Brbić, objavljeno je na službenim klupskim stranicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iza Hajduka je turbulentni tjedan. Nakon dva poraza od Gorice, i ispadanja iz Hrvatskoga kupa, na Poljudu nije idealno, unatoč činjenici da su Splićani drugi u prvenstvu. Marin Brbić je jučer dao podršku treneru Damiru Buriću, no oprašta se od najbližeg suradnika.

– Ostavku podnosim iz osobnih razloga, ali mi utoliko nije nimalo lakše. Protekli mjeseci na mjestu dopredsjednika Hajduka su me učinili ponosnim, posebice zbog načina na koji su me prihvatili svi, od suradnika u Klubu, do građana Splita i navijača Hajduka. Posebno zahvaljujem predsjedniku Marinu Brbiću što mi je pružio priliku da budem dijelom veličine kao što je Hajduk, ali i za razumijevanje kojim je prihvatio moju odluku, poručio je između ostalog Jakobušić.

Jakobušić je bio dopredsjednik kluba od svibnja ove godine, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.