Marin Čilić: Cilj? Ove sam godine došao do 4. mjesta, biti treći bilo bi lijepo

Foto: fah

Marin Čilić u novoj sezoni želi ući u top 3 igrača svijeta, no posljednjih mjeseci ima problema s formom. Zašto je tako, otkriva za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sada ću imati više vremena nego prošle godine, posvetit ću se fitnessu, pogotovo u prvom dijelu priprema negdje do sredine prosinca. Pokušat ću malo ojačati, postati brži u kretnjama po terenu”, kaže Marin.

“Teniski, mislim da sam otkrio neke stvari koje su me dobro služile tijekom godine. Bit će ključno pronaći način da zadržim kontinuitet kroz cijelu sezonu. Ne znam za druge, ja se uvijek veselim pripremama i mislim da je to dio kad mogu najviše napredovati”, smatra Marin.

A što očekuje u novoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cilj? Ove sam godine došao do 4. mjesta, biti treći bilo bi lijepo. Osjećam da sam napravio iskorak i došao na višu razinu. Stoga sljedeće godine moram težiti još višim ciljevima. Još nisam siguran što je to točno, ali nadam se da ću biti u konkurenciji za naslove na Grand Slam turnirima. Jako dobro sam svjestan vrijednosti svoje igre i zato, na primjer, nisam izgubio vjeru u sebe nakon lošeg ulaska u 2017. godinu. Od zemlje se sve posložilo, igrao sam odlično u kontinuitetu i sada moramo pronaći način da se to zbilja produlji”, rekao je Marin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.