Marin Čilić i njegova Kristina dobili drugog sina

Foto: Instagram

Hrvatski tenisač Marin Čilić dobio je drugog sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naša mala obitelj je narasla za još jednog člana. Zahvalni smo što možemo podijeliti da je došao Baldov najbolji prijatelj. I samo tako postali smo ekipa s četiri člana. Dječak je odlično, a Kristina je apsolutna rock-zvijezda. Jedva čekamo odvesti ovog momka kući njegovom bratu”, napisao je Čilić, koji je prije godinu dana sa suprugom Kristinom dobio sina Balda.

 

View this post on Instagram

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A post shared by Marin Čilić (@marincilic)

“Čestitke dragi kumovi”, napisao je Ivan Dodig, a brzo je reagirao i službeni profil Australian Opena, napisavši: “Čestitamo na vašem dječaku, prelijepa obitelj!”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.