Marin Čilić propustio dvije set lopte i ponovno izgubio: Najbolji hrvatski tenisač poražen od 93. igrača svijeta u 2. kolu Basela

Foto: fah

Hrvatski tenisač Marin Čilić poražen je u srijedu u 2. kolu ATP turnira u Baselu od Rumunja Mariusa Copila (93. na ATP listi) sa 5-7, 6-7 (2) poslije sat i 51 minute igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom setu Čilić niti jednom nije uspio ugroziti servisa Copila, a u drugom je kod vodstva 6-5 imao dvije set-lopte, ali ih nije uspio realizirati. To ga je koštalo u tie-breaku, i tako je Čilić doživio treći poraz u posljednja četiri meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.