Mario Carević: “Dobro je za nas obične gledatelje da se malo zakuha na vrhu”

carević
Foto: snimka zaslona

Rijeka je minimalnim slavljem u Šibeniku došla na vrh Prve HNL, Osijek je s 3:0 ispratio Istru iz Gradskog vrta, Dinamo je izgubio od Lokomotive 0:1, dok je Hajduk pod vodstvom novoga trenera Valdasa Dambrauskasa svladao Hrvatski dragovoljac u dvobojima 15. kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Poraz Dinama je rezultatsko iznenađenje kola. Lokomotiva je prizemljila Dinamo nakon Rapida. Osjetio se mentalni i fizički umor kod igrača Dinama. Dogodilo se emotivno pražnjenje, najteža je sljedeća utakmica nakon takve utakmice, a bilo je u sastavu i pet novih igrača u odnosu na utakmicu s Rapidom. Lokomotiva je bila raspoložena. Drugo su se poluvrijeme jako dobro i kvalitetno branili. Još kad dodamo da je Petković promašio 11-erac u 38. minuti. Svakome se to dogodi. Petković je odlično odigrao utakmicu, isto kao i protiv Rapida i zaslužio je poziv izbornika, rekao je Mario Carević u emisiji Stadion.

Dinamo suvereno korača Europskog ligom, no u domaćem je prvenstvu upisao drugi poraz.

– Rekao sam i prije da imaju stvarno široki kadar i oni sebi mogu dozvoliti da kombiniraju s tim igračima. Dogodi se jedan poraz, ne treba od toga raditi tragediju. Mislim da je čak ovo i dobro za samu ligu. Imamo jedan dobar Osijek, jednu dobru i fantastičnu Rijeku, jednan jako dobar Hajduk i mislim da je dobro za nas obične gledatelje da se malo i zakuha na vrhu gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je rutinski na Poljudu svladao posljednji Hrvatski dragovoljac 2:0.

– To su najizazovnije utakmice jer trebaš pobijediti. Dragovoljac je na dnu ljestvice i unaprijed se upišu bodovi, ali to treba pokazati na terenu. Trener ne može promijeniti puno toga u tri dana, ali može psihički podignuti ekipu. Tek će se vidjeti Dambrauskasov rukopis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.