Mario Hezonja ne ide s hrvatskom košarkaškom reprezentacijom na Eurobasket!

Foto: fah

Mario Hezonja neće nastupiti za Hrvatsku na nadolazećem Eurobasketu! Ovaj mladi hrvatski košarkaš i jedan od najvećih talenata europske košarke otkrio je svoju odluku za portal “Trend Basket” nakon utakmice Orlando Magica i Toronto Raptorsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan hoće li se pridružiti reprezentaciji ovog ljeta, uoči Eurobasketa koji se održava u rujnu, Hezonja je rekao:

“Mislim da ne. Imat ću dugo ljeto s Orlandom. Treninzi i sve ostalo. Ne želim sada o tome razgovarati, ali jednostavno ne vjerujem da će se to dogoditi”, rekao je Hezonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.