Mario Hezonja stigao u Orlando: Osjećam se kao na nebu!

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja (20) predstavljen je u Americi kao novi igrač Orlando Magica, prilikom čega je izjavio da se osjeća kao na nebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mario Hezonja je u ponedjeljak sporazumno napustio Barcelonu, te je sa Orlandom postpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost produženja za još godinu dana.

Ovo je, u pozitivnom smislu, drugi svijet. To je kao biti na nebu. U Europi sam pratio NBA, ali ne toliko koliko sam htio. No, sjajno je moći igrati u ovoj ligi, zajedno s legendama poput LeBron Jamesa ili Kobe Bryanta“, izjavio je u Orlandu, gdje je novinarima pozirao s dresom s brojem 23.

Na pitanje otkud dolazi njegovo samopouzdanje koje pokazuje na terenu, odgovorio je: “Dolazi od mog oca koji je igrao vaterpolo. On mi je usadio samopouzdanje“, istaknuo je mladić rođen u Dubrovniku, svjetskoj vaterpolo meki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je da će naporno raditi, a da sve ostalo ovisi o treneru. “Došao sam u momčad koja je u procesu obnove, gdje će nas biti dosta mladih, ali to je dobro. Vjerujem da smo na visokoj razini. Tijekom ovo malo vremena koliko sam ovdje imam samo lijepe riječi“, rekao je Mario Hezonja, buduća zvijezda Orlando Magica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.