Mario Mandžukić ostaje u Milanu, hoće li na San Siro stići i Nikola Vlašić?

Zagreb, 14.10.2020 - Utakmica Lige nacija između reprezentacija Hrvatske i Francuske. Na slici Nikola Vlašić. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Kako smo već više puta i pisali Milan će ovog ljeta, dakle, u ljetnom prijelaznom roku, na raspolaganju imati ozbiljne novce, više od 100 milijuna eura za transfere, barem tako piše ugledna talijanska Gazzetta dello Sport.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan, naime, ima prioritet, a to je osigurati novac za otkup Fikaya Tomorija iz Chelseaja koji je u siječnju stigao na posudbu. Prema svemu sudeći bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić će ostati, a novac je Milan uštedio time što u siječnju nisu kupovali nove igrače, a budžet će im se povećati ulaskom u Ligu prvaka jer će za takav uspjeh dobiti bonuse.

Dodatni novac milanski klub, koji trenutno drži drugo mjesto na ljestvici Serie A, namaknut će prodajom određenih igrača, njihov odlazak će pokušati nadomjestiti dovođenjem pojačanja. Kako smo već spomenuli, ostat će Mario Mandžukić, ostat će i 39-godišnji Zlatan Ibrahimović. Naime, Mandžo ostaje jer mu je ugovoru klauzula prema kojoj mu se automatski produžava ugovor ako klub izbori plasman u Ligu prvaka.

Milan će pokušati dovesti jednog napadača, na spominje se ime igrača Fiorentine, Dušana Vlahovića, koji je ujedno i reprezentativac Srbije. Na listi želja Milana je i hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić, no Hrvat bi  u Milan mogao doći samo ukoliko Hakan Calhanoglu napusti klub na kraju sezone kada mu istječe ugovor. Naime, Milan želi zadržati turskog nogometaša, kao i vratara Gianluigija Donnarummu, i njemu na ljeto ističe ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo je spomenuti kako bi hrvatska ”kolonija” u Milanu, ako bi kojim slučajem stigao Nikola Vlašić, bila izuzetno brojna, uz Mandžukića tu je i hrvatski reprezentativac Ante Rebić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.