Marko Pjaca o svom prijatelju: ‘Stvarno sam sretan, Benfica je veliki klub, skoro kao Juventus’

Foto: fah

Mladi hrvatski nogometaš, trenutno igrač Juventusa, Marko Pjaca, oporavlja se od teške ozljede koju je ”zaradio” u Estoniji tijekom prijateljske utakmice Vatrenih protiv estonske reprezentacije. Hrvatska je teško poražena (3:0 za Estoniju) a Pjaca je stradao. Prema prvim liječničkim prognozama Pjaca bi se trebao vratiti na nogometne terenu u listopadu. Neki spominju čak i rujan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca je godinama odličan prijatelj s Filipom Krovinovićem. Zajedno su prije nekoliko godina u Maksimiru proglašeni neperspektivnim, zbog čega je Marko karijeru nastavio u ZET-u, dok je Krovinović zaigrao za NK Zagreb. S vremenom, zahvaljujući neospornim igračkim kvalitetama, obojica su uspjeli stići do velikih klubova, Pjaca do Juventusa, Krovinović do portugalske Benfice.

Kako bi došli do što je više mogućih podataka o Krovinoviću portugalski novinari traže sugovornike na tu temu, tako su došli i do Pjace. Novinari Recorda razgovarali su s hrvatskim reprezentativcem, koji, naravno, ima samo riječi hvale na račun svog prijatelja iz Benfice. Benfica je, kaže Pjaca, napravila odličan posao kad je angažirala Filipa.

“Stvarno sam sretan, jako mi je drago što je Krovinović potpisao za Benficu. To je velik klub, gotovo poput Juventusa, za njega će to biti sjajno iskustvo. Uvijek sam znao da će završiti u jednom od takvih klubova. Krovinović je odličan igrač, a siguran sam kako će uspjeti u Benfici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip će vjerojatno mnoge i – iznenaditi. On razmišlja vrlo brzo, a već ste se mogli uvjeriti kako su kreatorske sposobnosti, ali i okomiti driblinzi njegove glavne karakteristike. Vjerujem kako će moj prijatelj uspjeti u Benfici, a želim mu svu sreću ovoga svijeta”, rekao je za portugalski Record Marko Pjaca, kome mnogi prognoziraju veliku nogometnu budućnost, bez obzira na činjenicu da nema baš previše sreće te da ga ozljede ne zaobilaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.