Martić: “Momci su odigrali vrhunski, prezadovoljni smo, a nemamo preferencije za finale”

Foto: fah

Izbornik hrvatske teniske reprezentacija Vedran Martić bio je sretan i zadovoljan nakon plasmana u finale, a istog su raspoloženja bili i igrači Mate Pavić, Nikola Mektić i Marin Čilić. Sva četvorica komentirala su za HRT pobjedu protiv Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Momci su odigrali vrhunski, pobijedili smo i ja sam prezadovoljan. Sutra ćemo trenirati i vidjet ćemo tko će ući u finale, rekao je Martić nakon susreta te dodao:

– Borna Ćorić je vrhunski igrač, a sjajno ga je zamijenio Gojo. I on i Nino Serdarušić nisu izgubili meč, nije moglo bolje. Vidjet ćemo u finalu kako će biti dalje, nemam preferencije, večeras slavimo, pratit ćemo njihov meč.

Mate Pavić je komentirao dvoboj sa Srbijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nije bio lagan meč, mi smo bili favoriti, ali s druge strane je Novak Đoković. Odigrali smo odičan meč, pola posla smo odradili s pametnom igrom. Nakon prvog seta, oni su pali i to je to. Nemam preferencije za finale. Tko god bude, očekujemo teške mečeve, rekao je Pavić, a Mektić se nadovezao:

– Presretni smo kako smo igrali, kao i dečki u pojedinačnim mečevima. Nevjerojatna sezona, preuspješna za nas dvoje.

Marin Čilić imao je najteži zadatak danas protiv Novaka Đokovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Preponosan sam na dečke, na Bornu, odigrao je fenomenalno. Svi smo ga dizali i podržavali, imao je teškoća u prvom setu, ali pokazao se kao veliki joker naše ekipe, rekao je Čilić te dodao:

– Bilo je teško s Novakom, imao sam nekoliko šansi, ali servirao je fenomenalno. Dosta dugih izmjena je dobio, fizički zahtjevan meč.

S tribina našu reprezentaciju bodrio je kapetan nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Nismo razočarali Luku Modrića koji nas je došao podržati!, zaključio je Čilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.