Martić u 2. kolu Wimbledon protiv Potapove

martić
Foto: fah

Hrvatska tenisačica Petra Martić u 2. će kolu ovogodišnjeg Wimbledona igrati protiv 18-godišnje Ruskinje Anastazije Potapove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martić je ranije u ponedjeljak svladala Amerikanku Jennifer Brady sa 3-6, 6-3, 6-4, dok je Potapova potom bila uspješnija od Švicarke Jil Teichman sa 2-6, 6-4, 6-1.

Veliko iznenađenje prvog dana Wimbledona priredila je Kazahstanka Julija Putinceva koja je sa 7-6 (4), 6-2 svladala drugu igračicu svijeta i pobjednicu lanjskog US Opena te ovogodišnjeg Australian Opena Japanku Naomi Osaku. To je druga pobjeda Putinceve protiv Osake u posljednjih 10-ak dana, svladala ju je i u 2. kolu Birminghama sa 6-2, 6-3.

Nakon trijumfa u Melbourneu početkom godine Osaka igra vrlo slabo, tako je prije mjesec dana izgubila u 3. kolu Roland Garrosa od Čehinje Katerine Siniakove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.