Martinez ljut nakon poraza Intera: ‘Učinili smo sve da pobijedimo Real’

epa08609579 Lautaro Martinez of Inter celebrates after scoring the 1-0 lead during the UEFA Europa League semi final match between Inter Milan and Shakhtar Donetsk in Duesseldorf, Germany, 17 August 2020. EPA/Sascha Steinbach / POOL

Nogometaši Reala su se vratili, kako se i očekivalo, bila bi senzacija kada bi Kraljevski klub ispao već nakon grupne faze Lige prvaka, a tako je izgledalo poslije prva dva kola kada su Kraljevi osvojili tek jedan bod. Sinoć je Real pobjedom u derbiju skupine protiv Intera 3:2 na svom stadionu napravio veliki korak naprijed prema prolasku skupine. Gostima iz Milana nije pomogla ni činjenica da je jedan pogodak za Inter zabio hrvatski nogometaš Ivan Perišić. Inter je tako u B skupini Lige prvaka jedina momčad bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon poraza razočarani su bili u talijanskom klubu, najbolji igrač Intera u Madridu bio je Lautaro Martinez, koji nije krio svoje razočarenje porazom, ali je istaknuo da su stvorili dovoljno prilika za pobjedu. Što im to vrijedi kad su ih promašili, Real nije?

“Šteta što smo izgubili, jer smo učinili sve da pobijedimo i nismo im dali da dišu. Ljuti smo, željeli smo pobjedu u ovom susretu i stvorili smo dovoljno prilika za gol. Ipak, morate prihvatiti ovaj rezultat, nastaviti dalje”, rekao je Martinez nakon utakmice te je dodao:

“U ovakvim utakmicama sitni detalji su sve. Već sam govorio, no ponovit ću, radimo sve kako bismo pobijedili, ali griješimo i to na kraju plaćamo. Moramo raditi na tome da ostanemo usredotočeni tijekom cijele utakmice”, poručio je Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije tri odigrana kola na čelu ljestvice B skupine Lige prvaka nalazi se Borussia Moenchengladbach sa 5 osvojenih bodova, Šahtar i Real su osvojili po 4, dok je Inter na začelju sa svega 2 osvojena boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.