Mateo Beusan: ‘Ova dva kola su možda najbolja u drugom dijelu prvenstva’

Foto: snimka zaslona

Joško Jeličić i Mateo Beusan analizirali su u emisiji Stadion derbi Hajduka i Dinama, kao i naknadne potrese oko splitskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ova dva kola su možda najbolja u drugom dijelu prvenstva”, komentirao je suđenje Mateo Beusan.

“Treba čestitati trenerima, to je prava reklama za našu ligu. I prije i nakon utakmice vrlo odmjerene izjave trenera. U konačnici rekao bih da je Dinamo iskoristio svoje prigode i uz jednog veličanstvenog Livakovića zasluženo slavio. Obje ekipe, odnosno oba trenera, imale su jasne ideje kako doći do pozitivnog rezultata, to je pobjeda”, dodao je Jeličić.

Dinamu je ovo bila treća utakmica, igrali su protiv Osijeka u srijedu gdje su se dosta potrošili, bilo je logično da Nikola u prvih 20 minuta pokuša doći do prednosti koja bi mu stabilizirala momčad, komentirao je početni pritisak Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Kopić nije odstupio od onog što on jest. Igrači su individualno narasli, kao momčad imaju glavu i rep, vidi se njegov sustav, njegova ideja igre. I Nikoli želim dovoljno vremena da napravi svoju selekciju igrača, jer sad Dinamo rješava stvari na talent’, smatra Jeličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.