Matić o dojmovima iz Tokija: Nisu problem niti kartonski kreveti

Foto: snimka zaslona

Barbara Matić prva je hrvatska džudašica koja će nastupiti na Olimpijskim igrama i to u srijedu, 28. srpnja u kategoriji do 70 kilograma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Najvažnije je da nema zdravstvenih poteškoća i ozljeda. Pripreme u Tokamachiju, a zatim i treninzi u legendarnom Kodokan institutu, donijeli su mir i fokus. Nisu problem niti kartonski kreveti, niti brojna ograničenja zbog koronavirusa. Nemam nekih posebnih dojmova. Treniramo, gledamo naše olimpijce na TV-u i čekamo svoj dan, rekla je Matić, kojoj su ovo druge Olimpijske igre, nakon debija u Rio de Janeiru 2016. godine.

Već nakon ždrijeba je trener Vladimir Preradović istaknuo:

– Jako je važno da taktički uđe dobro u prvu borbu, gdje bi mogla biti Portugalka, neugodna protivnica koju nikad nije lagano pobijediti. U slučaju pobjede slijedi borba za polufinale protiv najbolje iz dijela ždrijeba gdje odskače ime Michaele Polleres. Riječ je o Austrijanki, koju je Barbara pobijedila u drami polufinala svjetskog prvenstva. Korejanka Kim je iznimno neugodna, mislim da bi mnogima mogla pomrsiti račune. Idemo borbu po borbu, započeti kvalitetno dan pa zatim vidjeti tko nam dolazi s druge strane tatamija, kazao je Preradović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.