Matjaž Kek: Još nije gotovo; Toplak: Nisam siguran da Dinamo može pobijediti Rudeš

Foto: fah

Matjaž Kek nakon pobjedničke utakmice rekao je kako prvenstvo očito još nije gotovo, te bi moglo biti interesantno do kraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da, nije još gotovo! Moglo bi biti jako interesantno do kraja. Ovo večeras bio je poklon našoj Armadi. Htio sam da protivnika lomimo ritmom i taj je ritam bio dobar. Mislim da je moj pritisak na igrače polučio efekte, ali… Nedajbože da mi sad netko ‘poleti’ , rekao je.

Isto misli i trener momčadi koja je od Rijeke dobila 4 golova – Samir Toplak.

“U prvom smo poluvremenu bili simpatični, a u drugom dobili još tri gola. Više volim kad me u gostima psuju, onda znam da smo natjecatelji, da protivniku radimo probleme. Malo sam ljubomoran što ovakvu atmosferu kakvu ima Rijeka mogu osjetiti samo par puta po sezoni. Borba za naslov? Pa što se meni tiče, sa današnjim porazom Dinama i pobjedom Rijeke prvenstvo se lijepo zakuhalo. Nisam siguran da Dinamo u ozračju u kojem jest može pobijediti Rudeša”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.