Mediji: Bilić dobio još dvije utakmice da spasi svoj posao

Foto: Twitter

Trener West Hama Slaven Bilić dobio je od vlasnika kluba još dvije utakmice da spasi svoj posao, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši West Hama u petak su na domaćem terenu u 9. kolu engleskog prvenstva pretrpjeli težak poraz (0-3) od novaka u ligi Brighton&Hove Albiona i sada su “čekičari” blizu zone ispadanja, na 16. mjestu, sa osam bodova. Britanski mediji stalno nagađaju o tome kada će Bilić dobiti otkaz, a najnovije informacije kažu da su mu vlasnici kluba rekli da u sljedeće dvije utakmice žele vidjeti da momčad izlazi iz krize.

West Ham u srijedu u Liga kupu gostuje kod Tottenhama, a u subotu ga u prvenstvenom susretu čeka posljednjeplasirani Crystal Palace.

Martin Keown, bivši branič Arsenala koji sada radi kao sportski komentator, izjavio je kako Bilić živi “u posuđenom vremenu”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na konfeneciji za novinare nakon poraza od Brightona djelovao je kao čovjek koji čeka izvršenje smrtne kazne. Bilić na toj pressici nije dao niti jedan razlog zašto bi trebao ostati na kormilu ‘čekičara’. On živi u posuđenom vremenu i nešto se mora promijeniti”, komentirao je Martin Keown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.