Mediji: Modrić se zahvalio Ancelottiju na prijedlogu, želi igrati na SP-u 2026.

Foto: fah

Španjolski novinari u utorak su pisali Carlo Ancelotti ponudio Modriću da iduće sezone bude član njegovog stručnog stožera jer još nije poznato hoće li mu Real produžiti ugovor nakon isteka istog u lipnju. No, Modrić je to navodno odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Modrić se zahvalio na ponudi jer je shvaća kao trenerovu poruku da više nije na razini potrebnoj za igranje u Realu. Luka će nastaviti igrati, ali ako ne dođe do radikalnog i teško mogućeg zaokreta, daleko od Bernabeua. Umirovljenje na ljeto mu nije opcija ni pod razno”, napisao je Relevo.

> Neobična Ancelottijeva ponuda za Modrića

“Modrić se ne želi priključiti Ancelottijevom stožeru jer želi i dalje igrati. Intrigira ga igranje na idućem Svjetskom prvenstvu.”, objavio je Javier Herraez u radijskoj emisiji Carrusel Deportivo na postaji Cadena SER. Inače, to se Svjetsko prvenstvo igra u ljeto 2026. u Americi, Meksiku i Kanadi.

Hrvatski kapetan 2026. godine bi bio u 41. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.