Tuchel na kraju sezone napušta klupu Bayerna

epa11153593 Bayern's coach Thomas Tuchel reacts during during the UEFA Champions League Round of 16, 1st leg soccer match SS Lazio vs FC Bayern Munich in Rome, Italy, 14 February 2024. EPA/ANGELO CARCONI

Kako je tijekom srijede naveo niz njemačkih medija, postignut je dogovor između nogometnog kluba Bayern i njihovog trenera Thomasa Tuchela o kraju međusobne suradnje na kraju aktualne sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već se tjednima u bavarskom klubu priča o skorom kraju Tuchela u Bayernu gdje je došao u ožujku prošle godine. Tuchel ima ugovor s klubom do lipnja 2025. godine.

Posljednji tjedni bili su loši za Bayern koji je upisao tri poraza u nizu. U prvenstvu je izgubio od Bayera 0-3 i Bochuma 2-3, dok je u prvom ogledu osmine finala Lige prvaka poražen u Rimu od Lazija 0-1.

Posljednji put Bayern je tri poraza zaredom imao daleke 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Bundesligi je Bayern trenutačno na drugom mjestu ljestvice s osam bodova manje od vodećeg Bayera te četiri više od Stuttgarta koji je na trećem mjestu.

Kao glavni kandidati za Tuchelovog nasljednika spominju se Francuz Zinedine Zidane i Talijan Antonio Conte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.