Mediji ponekad rade cirkus i kad ga nema: Cibalia ‘brutalno’ oštećena protiv Dinama, a plavi izrešetali mrežu gostiju!?

Foto: Snimka zaslona

U drugom kolu Prve hrvatske nogometne lige vinkovačka Cibalia gostovala je na Maksimiru, Dinamo je izrešetao mrežu gostiju, no, mediji tvrde kako su gosti ”brutalno” oštećeni na Maksimiru. Naime, Soudani je u desetoj minuti pri rezultatu 0:0 prošao igrača Cibalije, golman gostujuće momčadi je navodno srušio najboljeg igrača Dinama, sudac je pokazao na kazneni udarac. Jedanaesterac za Dinamo uspješno je realizirao Hodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neki će reći kako je Soudani zapravo simulirao i da prekršaja nije bilo. Gostujući golman dobio je za ”prekršaj” na Soudaniju žuti karton. Sudac utakmice bio je Dario Bel iz Osijeka. Čak i ako je sudac pogriješio ova se pogreška ne može usporediti s pogreškom suca Batinića prije nekoliko mjeseci u Vinkovcima?

Dakle, zašto je ova situacija neusporediva sa tzv. slučajem Batinić od prije nekoliko mjeseci, kada je sudac Damir Batinić prema općoj ocjeni sudio za Dinamo nepostojeći jedanaesterac u 90. utakmice? Jednostavno, Dinamo bi večeras na Maksimiru slavio uvjerljivo i bez tog novog ”poklona”, a jedanaesterac od prije nekoliko mjeseci odlučio je puno toga, pa je tako Dinamu donio pobjedu – u posljednjoj sekundi.

Drugim riječima, neutemeljenim i senzacionalističkim pisanjem zapravo se namjerno relativizira sve ono što se stvarno dogodilo u prošloj sezoni u Vinkovcima. Iako, naravno, ta pobjeda prije nekoliko mjeseci nije pomogla modrima s obzirom kako je Rijeka uvjerljivo osvojila titulu. Puno se tada prašine podiglo, no, Rijeka je ipak osvojila naslov koji joj nije ”ukraden” kako su neki najavljivali da bi mogao biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je na Maksimiru uvjerljivom pobjedom ”razbio” Cibaliju, do trenutka pisanja ovog članka bilo je 4:0 za plave.

Video pogledajte O V D J E

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.