Mediteranske igre: Hrvatski gimnastičar Robert Seligman osvojio srebro

Foto: fah

Nakon zlata Amara Musića u dizanju utega, četvrtog natjecateljskog dana Mediteranskih igara u Tarragoni gimnastičar Robert Seligman osvojio je srebro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalnom natjecanju po spravama Seligman je na konju s hvataljkama slovio kao naš favorit za odličje, ali je posljednjih dana imao ozbiljnih zdravstvenih teškoća (crijevna viroza). Međutim, osječki je reprezentativac nakon liječničkih tretmana odlučio nastupiti i isplatilo mu se. S ukupnom ocjenom 14.966 ponovno je bio drugi na MI, kao i u Mersinu 2013. Zlato je otišlo u Francusku – Cyrilu Tommasoneu (15.033), treći je bio Cipranin Marios Georgiou (14.500), a četvrti naš Matija Baron (14.166).

Boksač Petar Cetinić poražen je prvoj borbi na Igrama. U šesnaestini finala kategorije do 69 kg bolji od njega bio je predstavnik BiH Adem Fetahović. U srijedu će u ring i teškaš Toni Filipi (kategorija do 91 kg), suparnik mu je Marko Dočić iz Srbije.

Drugoga dana natjecanja u golfu naš mladi reprezentativac Marko Stepinac bitno je poboljšao trenutačni plasman, sa 28. sada je na podjeli 22. mjesta. Pred njim su još dva natjecateljska dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Današnjim zlatom Amara Musića i srebrom Roberta Seligmana, kolekcija hrvatskih medalja na Mediteranskim igrama u Tarragoni povećala se na pet – zlato, dva srebra i dvije bronce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.