Hrvatski gimnastičar Seligman osvojio srebro na Svjetskom kupu u Szombathelyju

Foto:fah

Hrvatski gimnastičar Robert Seligman osvojio je srebrnu medalju prvog finalnog dana na Svjetskom kupu u mađarskom Szombathelyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ocijenjen je sa 14.350 bodova, a bolji od njega bio je samo zlatni Kazahstanac Nariman Kurbanov (14.600). Naš drugi finalist na konju s hvataljkama, Filip Ude, završio je kao 4. sa 14.000 bodova samo 0.050 bodova udaljen od bronce.

“Nakon sedam mjeseci pauze, prvi Svjetski kup i osvajanje srebra! Za mene ovo znači puno, jer prije sedam mjeseci ozlijedio sam se u finalu SK u Melbourneu, tako sam iznimno sretan i zadovoljan danas. Zasluženo sam osvojio srebro. Oba dana sam dao sve od sebe i isplatilo se. Vježba je bila stvarno sjajna i ponosan sam na ovo srebro”, rekao je nakon finala Robert Seligman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.