Kakav dan za hrvatsku gimnastiku: Nakon Benovića zlato osvojio i Robert Seligman!

Foto: fah

Nakon zlata Aurela Benovića na parteru, zlatno odličje na DOBRO World Cupu u Osijeku osvojio je još jedan hrvatski gimnastičar, Robert Seligman na konju s hvataljkama!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U svom posljednjem nastupu u Osijeku Robert Seligman ponovno je slavio nakon 2019. pobijedivši s rezultatom 13.866 ispred Turčina Ahmeta Ondera (13.666) i Brazilca Caia Souze (13.633.

Drugi hrvatski predstavnik u finalu, Filip Ude, nakon što je bio najbolji u kvalifikacijama završio je na petom mjestu (13.233).

– Što reći? Jedan pozitivno ludi sportski dan, fantastična izvedba, baš onakva kakvu sam priželjkivao i ostvarenje najluđih snova, a to je zlatna medalja i oproštaj. To je zahvala osječkoj publici koja bezuvjetno podržava cijelu hrvatsku gimnastičku reprezentaciju, posebno nas Osječane već 13 godina zaredom, rekao je za HRT Robert Seligman koji se tako na najljepši mogući način oprostio od Osijeka nakon što je ranije najavio kako će mu ovo biti posljednji Svjetski kup u rodnom gradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije pobjede za dva Osječana – zlato za Aurela Benovića na parteru i za Roberta Seligmana na konju s hvataljkama.

– Ni u najluđim snovima to nisam mogao očekivati. Čestitke Aurelu Benoviću, velikoj nadi hrvatskog sporta, dečku koji već sada ima vježbu koja je konkurentna za medalje na svjetskim prvenstvima i olimpijskim igrama i onda nas dva veterana u finalu, Filip Ude i ja. Ude je, nažalost imao tu nesreću, ponestalo mu je snage pri saskoku. Ja sam sjajno otvorio finale, drugi sam nastupio, napravio vježbu bez ijedne veće pogreške. Najljepši mogući način, zlatna medalja, presretan sam i zahvalan, poručio je Robert Seligman, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.