Mektić i Pavić osigurali mjesto najboljeg para na kraju godine

Foto: fah

Nikola Mektić i Mate Pavić završit će 2021. kao najbolji par na ATP ljestvici najboljih teniskih dvojaca svijeta, a raspletom pariškog Mastersa postali su nedostižni za Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja, koji su im bili jedina prijetnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Iznimno sam sretan. Istina, ovo mi je treći put u posljednje četiri godine i s trećim partnerom, ali sam prvi put to postigao s Hrvatom, što je veliko postignuće za nas osobno, ali i općenito za hrvatski tenis, izjavio je u priopćenju ATP Toura Mate Pavić.

Mektić će prvi put godinu završiti na prvom mjestu ATP ljestvice.

– To je doista lijepo postignuće, pogotovo nakon ovakve sezone kakvu smo imali. Veselio sam se tome. Kad sam vidio kako nam je krenulo, to je postao jedan od ciljeva. Lijepo je završiti godinu na broju 1, što je kruna cijele sezone u kojoj smo imali doista lijepih pobjeda i velikih naslova, rekao je Nikola Mektić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Imali smo odličnu sezonu i veselimo se igranju u Torinu, na ovogodišnjem ATP Finalu. Pokušat ćemo završiti sezonu onako kako smo je i započeli, rekao je Pavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.