Messi: Hrvatska je jako dobra, bit će to vrlo teška utakmica

epa10346779 Lionel Messi of Argentina celebrates after scoring the 1-0 during the FIFA World Cup 2022 round of 16 soccer match between Argentina and Australia at Ahmad bin Ali Stadium in Doha, Qatar, 03 December 2022. EPA/Neil Hall

– Bit će vrlo teška utakmica s Hrvatskom u polufinalu, rekao je Lionel Messi nakon slavlja Argentinaca nad Nizozemskom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Argentina je među četiri najbolje reprezentacije na svijetu jer ovi igrači pokazuju da znaju igrati svaku utakmicu s istom željom i jednakim intenzitetom. Pun sam veselja i sreće. Nismo morali ići na produžetke ili penale, ali morali smo patiti. Prošli smo i to je impresivno. Ne možete postaviti tako lošeg suca za utakmicu ovakve veličine. Vjerujem da se FIFA mora pobrinuti za to, rekla je argentinska zvijezda te se osvrnula na polufinalni dvoboj protiv Hrvatske koji se igra 13. prosinca.

– Hrvatska? Bit će to vrlo teška utakmica. Hrvatska je dokazala da je jako dobra, vidjeli smo da, ako ih pustimo da igraju, imaju jako dobre igrače koji znaju s loptom, posebno u veznom redu, rekao je kapetan Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.