Messi proglašen najboljim igračem: S tim se ne slažu Modrić, Dalić, Štimac…

Trnava, 5.9.2019 - Konferencija za medije hrvatske nogometne reprezentacije na stadionu Anton Malatinsky uoèi sutrašnje utakmice kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo 2020 protiv Slovaèke. Na slici Luka Modriæ i izbornik Zlatko Daliæ. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ua

Najboljim igračem u prošloj sezoni proglašen je Lionel Messi. To je bio četvrti izbor najboljih nogometaša i nogometašica svijeta kojega je samostalno organizirala FIFA, a 32-godišnji Argentinac je po prvi put ponio trofej. Prve dvije nagrade osvojio je Portugalac Cristiano Ronaldo, dok je prošle sezone za najboljeg igrača svijeta proglašen Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Luka Modrić i Zlatko Dalić ne misle da je on najbolji nogometaš.

Glasovanje pokazuje da je Modrić na prvo mjesto stavio Cristiana Ronalda, zatim Edena Hazarda i na kraju Lionela Messija, a Dalić je na prvo mjesto svrstao Mohameda Salaha, zatim Cristiana Ronalda i Edena Hazarda.

Najviše bodova su Ronaldu dali i izbornik Azerbajdžana Nikola Jurčević, kao i izbornik Indije Igor Štimac, dok je izbornik BiH Robert Prosinečki najviše bodova dao Salahu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su glasovali ostali možete pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.