Ćiro o povratku Rakitića: ‘On je uz Modrića najvažniji element reprezentacije’

Foto: fah

Ivan Rakitić ponovno je na raspolaganju hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji i Zlatku Daliću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rakitićev povratak golemi je plus za reprezentaciju! Ne samo radi njegove provjerene nogometne kvalitete nego i zbog cjelokupnoga ozračja u reprezentaciji. Rakitić je uz Modrića najvažniji element reprezentacije”, komentirao je za Večernji list Miroslav Ćiro Blažević.

Hrvatska je i bez Rakitića igrala sjajno u Slovačkoj.

“To je bila možda i najbolja izvedba naše reprezentacije u povijesti, ali istodobno i zabluda. Evo, ja sam vidio neke igre Barcelone bez Messija, u kojima je ona i bez njega bila fenomenalna. Ali, ipak je drukčije kada Messi dođe. Dakle, Rakitić je hrvatskoj reprezentaciji neizmjerno potreban u ovoj situaciji”, smatra Ćiro i pojašnjava što ako otpadne Nikola Vlašić zbog njegovog povratka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pa čekaj malo, Vlašiću, polako, sine! Nemoj naprečac u reprezentaciju koja je druga na svijetu! Ne ulazi se u reprezentaciju preskačući stube, nego postupno. Rakitić ima više od sto nastupa, a Vlašić ni deset. Vlašić je naša nada, naša budućnost, ali još uvijek ne može s Rakitićem”, zaključuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.