Luka Modrić nakon što je ušao u 11 najboljih: ‘To se postiže radom i žrtvovanjem’

Foto: fah

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Reala iz Madrida Luka Modrić petu je godinu zaredom izabran u najbolju momčad svijeta u izboru Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jako sam zadovoljan što sam opet ovdje. To se postiže radom i žrtvovanjem, a također i podrškom trenera i suigrača, jer bez njih bi to bilo nemoguće postići. Za mene je ova nagrada jedno od najboljih priznanja jer glasuju protivnički igrači. Njihovi glasovi me čine sretnim i ponosnim, te sam im zahvalan na tome”, rekao je Modrić.

Real Madrid iza sebe ima slabu sezonu, ali ima najviše igrača uvrštenih u najbolju momčad, njih četvoricu – uz Modrića tu je stoper Sergio Ramos, lijevi bek Marcelo i ofenzivni vezni Eden Hazard koji je prošle sezone igrao za londonski Chelsea.

“Jako je važno što su ovdje bila četvorica igrača Real Madrida. To znači da nas ljudi prepoznaju i da radimo dobre stvari, premda neki tvrde suprotno. Ovo samo pokazuje kako se cijeni što radimo, i ono što smo napravili”, rekao je Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić se polako vratio treninzima.

“Počeo sam vježbati s loptom, intenzivnije, a sutra ću trenirati s ekipom”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.