Messi se ispričao nakon suspenzije: Mislio sam da imam slobodan dan

Foto: fah

Nakon što je Paris Saint-Germaina ranije ovog tjedna suspendirao je Lionela Messija na dva tjedna jer je bez klupskog dopuštenja otputovao u Saudijsku Arabiju samo nekoliko sati nakon poraza od Lorienta (1:3) uslijedio je preokret- Argentinac se ispričao putem Instagrama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislio sam da ćemo kao i uvijek imati slobodan dan nakon utakmice. Putovanje sam već bio organizirao i nisam ga mogao otkazati. Već ranije sam ga zbog obaveza odgađao. Ispričavam se suigračima i čekam da vidim što će klub odlučiti, rekao je Messi u poruci.

PSG je suspendirao Messija, a tijekom suspenzije neće trenirati s ostatkom momčadi i primati plaću. Klub nije službeno objavio koliko traje suspenzija, no mediji navode kako je Argentinac suspendiran na dva tjedna.

Trener francuskog prvaka Christophe Galtier objavio je kako nema nikakve veze s odlukom o suspenziji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odbor me je početkom tjedna obavijestio o odluci o suspenziji Messija. Kada sam bio obaviješten, imao sam odgovornost da to ne komentiram, rekao je Galtier na konferenciji za novinare uoči nedjeljne utakmice protiv Troyesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.