Messi se naljutio zbog izmjene, Pochettino poslije morao objašnjavati odluku

epa09477138 Paris Saint-Germain's Lionel Messi (L) in action against Lyon's Bruno Guimaraes (R) during the French Ligue 1 soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and Olympique Lyonnais in Paris, France, 19 September 2021. EPA/IAN LANGSDON

Nogometaši PSG-a svladali su u nedjelju u 6. kolu francuske lige kod kuće Lyon s 2-1 golom Maura Icardija u trećoj minuti sudačkog dodatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nakon utakmice vijest nije pobjeda skupe, pariške momčadi, već odluka argentinskog trenera Mauricija Pochettina da u 75. minuti pri rezultatu 1:1 iz igre izvadi Lionela Messija.

Bivši igrač Barcelone teško je to podnio, bio je među boljim igračima na terenu, kada ga je zamijenio bek Achraf Hakimi. Messi je izmijenio nekoliko riječi s trenerom te je produžio prema klupi.

– Znamo da imamo sjajne igrače među 35. Samo ih 11 može igrati, ne može ih više. Odluke koje se donesu na utakmici su za dobro cijele momčadi i svakog igrača. Svaki trener to zna. Ponekad je to ispravno, ponekad nije. Ponekad se to igračima sviđa, a ponekad ne. Na kraju svega, mi smo ovdje i te odluke donosi trener. Što se tiče Messijeve reakcije, upitao sam ga kako je, a on je rekao da je dobro. To je to. To je bila naša izmjena, rekao je Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je na vrhu Ligue 1 s 18 bodova, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.