Messi u velikom intervjuu: ‘Glava misli da ti je 25 i da možeš raditi neke stvari kao prije, ali tijelo presuđuje’

Foto: fah

Lionel Messi dao je veliki intervju za madridsku Marcu povodom šeste nagrade za najboljeg strijelca Europe gdje je istaknuo kako je svjestan tko je i što može, ali da će uvijek više govoriti o momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitali su ga ga da Nijemcima riješi dilemu tko je bolji, Ter Stegen ili Neuer.

”Obojica su veliki vratari sličnih karakteristika. Igraju nogom, čitaju igru i imaju dobre reflekse. Marca dobro poznajem i mogu govoriti više o njemu, ali mislim da su obojica slični”, kaže.

Imao je problema s ozljedama, pa je govorio o činjenici da u modernom nogometu veliki klubovi više ne prolaze klasične pripreme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Glava misli da ti je 25 i da možeš raditi neke stvari kao prije, ali tijelo presuđuje i moraš se drukčije pripremati za utakmice i treninge”, dodao je.

Komentirao je i činjenicu kako ga je Ronaldo e jednom pozvao da napusti Barcu kako bi izišao iz ”sigurne zone”, ali on ponavlja da ne vidi zašto bi napuštao za njega najbolji klub na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.