Mevedev sve bliže posrnulom Novaku Đokoviću

epa08836642 Daniil Medvedev of Russia celebrates with his trophy after winning against Dominic Thiem of Austria their final match at the ATP World Tour Finals tennis tournament in London, Britain, 22 November 2020. EPA/ANDY RAIN

Ruski tenisač Daniil Medvedev nastavlja sa sjajnim igrama na sjevernoameričkoj turneji. U osmini finala Mastersa u Cincinnatiju sa 2:0 u setovima je pobijedio Grigora Dimitrova. Ovom pobjedom te plasmanom u četvrtfinale spomenuti je tenisač je obranio prošlogodišnje bodove, ako bi došao do same završne dodatno bi se približio  trenutačnom broju 1. svjetskog tenisa, posrnulom Novaku Đokoviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Đoković je na Olimpijskim igrama, koje se ne boduju za ATP ljestvicu, doživio težak udarac te je ostao bez medalje u koju su gotovo svi u svijetu tenisa bili sigurni.

Vratimo se Medvedevu, prethodno je osvojio Masters u Torontu, iskoristio je tako činjenicu da srpski tenisač nije nastupio na dva jako bitna turnira. Ako nastavi ovako i na turniru u Cincinnatiju Medvedev ima priliku približiti se Đokoviću na nešto više od 500 bodova razlike. Recimo kako je Đoković odlučio odmoriti se i propustiti turnire u Torontu i Cincinnatiju kako bi potpuno spreman dočekao posljednji Grand Slam turnir sezone, US Open u New Yorku, koji ove godine počinje 30. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.