Mijatović kritizirao čak i Zidanea: ‘Kad trener napravi takve promjene znači da je pogriješio’

Foto: fah

Nogometaši Reala iznenađujuće su poraženi na svom terenu od novog prvoligaša, Cadiza. Cadiz je slavio 1:0, pogotkom iz 16. minute utakmice. Kapetan Vatrenih Luka Modrić igrao je tek prvo poluvrijeme, nakon čega je zamijenjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brojni mediji Real opravdavaju činjenicom da je većina Realovih igrača sudjelovala u reprezentativnim akcijama te da su se umorni vratili u Madrid. No trener Zinedine Zidane ne prihvaća izlike i najavljuje promjene, a o čemu smo također već pisali.

Kapetan Reala Sergio Ramos morao je zbog ozljede izaći na poluvremenu, zamijenio ga je Militao. Što se dogodilo Ramosu i zašto je zapravo napustio igru? Zidane je tek kratko obrazložio:

“Osjetio je bol i moramo tek vidjeti o čemu se radi”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo loš nastup igrača Reala i šokantni poraz sasvim sigurno izazvao je ljutnju kod navijača, a nije bio posebno sretan ni Predrag Mijatović, inače bivši Realov sportski direktor i bivši igrač Kraljevskog kluba, koji je za AS prokomentirao i neke poteze Zinedine Zidanea, kao i loš nastup te loš pristup Realovih zvijezda:

”Kad trener napravi takve promjene, to pokazuje da je pogriješio. Pokušao je to ispraviti, ali nije uspio. Bila je to jedna loša predstava Reala i puno toga se mora poboljšati. Pred nama su Liga prvaka i El Classico i pogreške se moraju ispraviti. Postoje igrači koji nisu dali niti pet posto svojih mogućnosti.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.