Milan demantira: Žele Olma, ali ne sada?

Zagreb, 21.08.2019 - Prva utakmica doigravanja za nogometnu Ligu prvaka izmeðu Dinama i Rosenborga na stadionu u Maksimiru. Na slici igraèi Dani Olmo. foto HINA/ Lana SLIVAR DOMINIÆ/ ds

Vijest da je Milan ponudio 30 milijuna eura za Danija Olma i da je hrvatski prvak to prihvatio ipak nije istina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako tvrdi Gianluca Di Marzio: “Hrvatski mediji pišu da je Milan poslao ponudu za Olma, ali meni su iz kluba to odlučno demantirali. To ne znači da Milan ne želi Olma. Upravo suprotno, Boban ga jako cijeni, ali mislim da Milan neće njega pokušati dovesti sada, u zimskom prijelaznom roku, nego u ljetnom.”

Inače, Dinamo je Olmu ponudio petogodišnji ugovor prema kojem bi Olmo zaradio sedam i pol milijuna eura. ali ga je Olmo odbio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.