Milanović: ‘Činim li ja ljude nervoznima ili čovjek koji daje pet Novaku Đokoviću?’

Zagreb, 23.10.2020 - Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović održao je konferenciju za medije. Foto HINA/ Dario GRZELJ/ dag

Predsjednik Zoran Milanović održao je press-konferenciju na Pantovčaku tijekom koje je, govoreći protiv premijera Andreja Plenkovića, spomenuo i Novaka Đokovića u kontekstu zadarskog korona-partya ili turnira koji je završio s nekoliko zaraženih koronavirusom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Tko je slavodobitno proglasio pobjedu nad covidom, jel se moja baba rukovala sa zaraženim Đokovićem? Reći da sam ja kriv za ovo što se sad događa”, pitao je Milanović.

“Ja s Medvedom imam dobar odnos i Deurom, oni su ipak bili nekakvi vojnici. Mislite da ja činim ljude nervoznima ili to čini čovjek koji kaže da smo pobijedili koronu i daje pet Novaku Đokoviću”, rekao je u drugom dijelu također spominjući srpskog tenisača.

Podsjetimo, s regionalnim turnirom u Zadru stigla je i korona, srpski tenisač, Novak Đoković bio je porozitivan na koronavirus, a uz njega i hrvatski tenisač Borna Ćorić, još jedan srpski tenisač Viktor Troicki, a sve je navodno krenulo od bugarskog tenisača Grigora Dimitrova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.