Ministar Krstičević i izbornik Dalić s najboljim hrvatskim vojnicima

Foto: J.Kopic/MORH

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević primio je u Ministarstvu obrane najbolje vojnike i dočasnike u 2017. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je 2018. godina proglašena godinom spremnosti i aktivnosti hrvatskog vojnika, s najboljim vojnicima i dočasnicima u 2017. godine susreo se i izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić. Dalić je ovu prigodu iskoristio kako bi čestitao najboljima istaknuvši kako mu je čast imati priliku susresti se s onima koji čine pobjedničku Hrvatsku vojsku.

Uz ministra obrane, na svečanosti u Ministarstvu obrane prisustvovao je i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske, general-zbora Mirko Šundov koji je ovom prigodom naglasio kako 12 izabranih vojnika i 12 dočasnika predstavlja ponos Oružanih snaga te potvrđuje njihovu izvrsnost te izražene ljudske i vojničke vrline.

Ministar obrane Damir Krstičević čestitao je, kako je rekao, ljudima koji su dokazali kako se stalno usavršavanje vojnika i dočasnika prepoznaje i nagrađuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gledam vas i jako sam ponosan, jer biti najbolji zahtjeva veliki napor i odricanja. Čestitam vam na vašoj upornosti i trudu i moram reći kako je ovo još jedan dokaz kako upravo svi zajedno obnavljamo Hrvatsku vojsku. Vojnici su bitni, vojska je bitna i moramo učiniti sve što je u našoj moći da čovjek ostane u fokusu i da se sve radi na njegovu korist i dobrobit, rekao je ministar Krstičević istaknuvši još jednom kako će pripadnici Oružanih snaga uvijek imati potporu Ministarstva obrane RH kada je u pitanje poboljšanje njihovog položaja i statusa.

Najbolje vojnike i dočasnike Oružanih snaga RH primit će i predsjednica Republike Hrvatske i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.