Ministre znaj svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj!

Kažu sindikati prosvjetara kako “lošijeg ministra od Željka Jovanovića ne može biti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na tragu istine je ta izjava, no što tek mogu reći hrvatski sportaši i sportski djelatnici za bivšeg mnistra znanosti , obrazovanja i sporta… Doslovce, u svom nedovršenom, ali ipak potrajalom dvije i pol godine mandatu nema protiv koga u hrvatskom sportu Jovanović nije zaratio. I nema koga nije izvijeđao! I nema koga nije pokušao uništiti. Poput slona u staklarskoj radnji. Ministar Jovanović deklarirao se zapravo kao borac protiv hrvatskog sporta!

Išao je toliko daleko da je čak i krovna svjetska nogometna organizacija Fifa dijelila packe Hrvatskoj koja pošto-poto namjerava politikom upravljati nogometom. Točnije, Jovanović je namjeravao nogomet u Hrvatskoj iskorijeniti, takav je dojam ostavljao!

Vrijeđao je ministar i pokojnog predsjednika Vlatka Markovića, nogomet kao pojavu nazivao močvarom, postavljao klipove gdjegod bi stigao, pa i kod kandidature za dio organizacije europske smotre 2020. godine. Sve kako bi naudio Hrvatskom nogometnom savezu koji možda nije bez grijeha, no i takav je zaslužio boljeg ministra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kruna Jovanovićeve destrukcije bila je lavina optužbi prema Josipu Šimuniću a udostojio se čak sam prijaviti Šimunića Hrvatskom olimpijskom odboru s kojim je odavno zaratio i kojeg ipak nije uspio uništiti. A dao si je toliko truda.

Šire navijačke mase Jovanović je ogorčio i davno prije negoli je Šimunića sramotno prokazivao fašistom i masovnim ubojicom. Ministru Jovanoviću koji je pohitao u Beograd na utakmicu Srbije i Hrvatske ispred nosa su srpski navijači zapalili hrvatsku zastavu. Da bi riječ zaustio. Na pitanje novinara je li vidio taj incident hladno je odgovorio da nije.

Iako je tako priznao da je slijep i dalje je vodio ministarstvo, a hrvatskom sportu nudio propast kao trajno rješenje. “Ministre znaj svemu je kraj, zbogom i više se ne vraćaj”, pjevali su mu navijači još davno. Pjesma je očito imala smisla i viziju!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.