Mirko Filipović potvrdio nastup u Wembley Areni i senzacionalni uzvratni meč

Foto: Facebook

Nevjerojatna vijest dolazi iz Bellatora, koji je već ranije pokazao kako se ne šali oko programa Bellator 200 eventa, koji organiziraju 25. svibnja u londonskoj Wembley Areni. Spektakl će začiniti jedan veliki teškaški revanš, odnosno potvrđena je borba CRO COPA i ROYA NELSONA, piše Fight Site.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mirko Filipović je zapravo već jučer insinuirao dolazak u Bellator, iako je rijetko tko to shvatio kao nešto ozbiljno, ako se zna na njegovu USADA suspenziju. Samo neki su se prisjetili toga da Bellator svoj jubilarni event organizira u Europi, koja nije pod jurisdikcijom američkih doping agencija i atletskih komisija, a upravo tamo će Filipović odraditi ovaj dvoboj, koji nam još uvijek zvuči nevjerojatno.

Ovo je zapravo revanš njihove borbe s UFC 137 eventa, održanog u listopadu 2011. godine, a Nelson je tada slavio prekidom u trećoj rundi te je Cro Cop nakon te borbe napustio UFC, da bi se kratko vratio za event u Krakowu 2015. godine. Nelson je UFC napustio prošle godine, rekavši kako mu je Bellator ponudio bolje opcije za nastavak njegove vrlo uspješne MMA karijere.

43-godišnji Cro Cop trenutno je u nizu od osam pobjeda, uključujući UFC trijumf nad Gonzagom te osvajanje Rizinovog Grand Prixa 2016. godine. Dvije godine mlađi Nelson prošlog je mjeseca eliminiran s Bellatorovog Grand Prixa, gdje je bolji od njega bio Matt Mitrione. U posljednjih devet borbi slavio je tek tri puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ova borba sigurno će se naći na glavnog programu Bellatorovog jubilarnog eventa, ali još nije poznato hoće li možda čak predvoditi taj vrlo vjerojatno sjajan card.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.